Verkoop gebruikte banden

VERKOOP GEBRUIKTE AUTOBANDEN

Uit het logistieke proces van inzameling oude banden bij onze Erkende inzamelpartners worden de banden centraal gestort op onze locatie in Lelystad. Hier word elke band nauwkeurig bekeken door onze gekwalificeerde keurmeesters. Dit kritisch keuren doen wij voor onze afnemers. Krijgt een band een tweede leven door deze te recyclen en als nieuwe grondstof kan dienen. Wordt deze gebruikt voor duurzame energie of krijgt komt hij in aanmerking voor loopvlak vernieuwing?
Alle goedgekeurde karkassen worden geselecteerd op maat, merk en kwaliteit en krijgen een locatie toegewezen in onze SHOWROOM. Ons voorraadbeheersysteem werkt volledig geautomatiseerd en kan per klant worden ingezet op type afnemer. Met een gemiddelde voorraad van 50.000 karkassen is levering vanuit de voorraad bijna altijd mogelijk. Indien nodig kunnen niet voorradige karkassen op korte termijn volgens specificaties van de klant worden ingekocht.

recycling

RECYCLING

Robeo neemt de eisen die vanuit de milieuwetgeving worden gesteld zeer serieus. Dit houdt in dat wij in het bezit zijn van alle voorgeschreven milieuvergunningen en voldoet aan de eisen die gesteld worden door de overheid. Bovendien draagt Robeo zorg voor een verantwoorde verwerking van afgekeurde autobanden. Robeo is o.a. aangesloten bij de :

logo vaco

Zo werkt Robeo samen met een aantal gecertificeerde recyclingbedrijven die zorgdragen voor 100% recycling van oude autobanden. Dit geldt zowel voor Duurzame energie als voor Grondstof. Het halffabricaat (Rubberpoeder) biedt voor Robeo weer nieuwe perspectieven. Fashionproducten, relatiegeschenken en gadgets van gereyclede autobanden bieden wij aan bij onze leveranciers en afnemers om duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen extra te ondersteunen.[/p]

Innovatie neemt binnen Robeo een belangrijke plaats in. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe mogelijkheden om de stroom afgekeurde banden nuttig, voor U voordelig en milieuverantwoord te verwerken.

Info