Wij verwerken uw oude banden milieuvriendelijk

Als Erkend Robeo Inzamelpartner garanderen wij u dat uw oude banden met een minimale impact op het milieu worden verzameld en verwerkt. Uw oude banden krijgen een nieuw leven als product of grondstof.

Wij zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel uw weg kunt vervolgen!

Voordeel voor mens en milieu

Bij ons wordt u geholpen door bandenspecialisten en wacht u onder het genot van een kopje koffie tot uw auto klaar is. Als Erkend Robeo Inzamelpartner bieden wij u, en het milieu, daarnaast de volgende voordelen:

  • Oude banden worden gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt
  • Re-Tyred producten worden gemaakt van 100% gerecyclede banden en zien er nog mooi uit ook! Re-Tyred producten zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Erkend Robeo Inzamelpartner.

Dat wij Erkend Robeo Inzamelpartner zijn is dus in het voordeel van mens en milieu!

Re-Tyred producten van oude banden

Over Robeo en de Erkend Robeo Inzamelpartner

Robeo is marktleider op gebied van inzameling en verwerking van gebruikte banden. Het continu verbeteren van processen en zoeken naar innovatieve oplossingen maakt dat Robeo al jaren voorop loopt bij het minimaliseren van de impact op het milieu. Deze toonaangevende rol zal Robeo ook in de toekomst behouden!

Erkende Robeo Inzamelpartners voldoen aan hoge kwaliteitseisen en garanderen dat 100% van de ingezamelde banden milieuvriendelijk door Robeo worden verwerkt. Hierdoor voldoen de inzamelpartners altijd aan alle wettelijke eisen van de overheid en vereniging Band En Milieu (BEM).

Erkende Robeo Inzamelpartners herkent u eenvoudig aan het certificaat "Erkend Robeo Inzamelpartner" welke onder andere als gevelbord bij uw montageadres aan de muur prijkt.

Certificaat Robeo Erkende Inzamelpartner

Over Re-Tyred

Re-Tyred is een eigenzinnig Nederlands modemerk dat fashion-artikelen en relatiegeschenken produceert van 100% gerecyclede autobanden, van uw oude banden. Het assortiment bestaat uit artikelen als riemen, handtassen en assecoires (bijv. hoesjes voor mobiele telefoons en tablets).

De producten van Re-Tyred zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Erkend Robeo Inzamelpartner. Bij ons in de wachtruimte vindt u een selectie van het aanbod, het complete aanbod vindt u op de website van Re-Tyred. De producten die wij niet op voorraad hebben kunt u gewoon bij ons bestellen.

Re-Tyred webshop