Robeo Car Tyres aanwezig op beurs Gorinchem

Robeo is ook dit jaar weer vertegenwoordigt op de Auto Professioneel & Scade herstel beurs Gorinchem die gehouden wordt 3-4-5 februari. Op stand 186 worden onze noviteiten als nieuwe producten van Re-Tyred en de samenwerking van AutoAfval.nl uitgebreid gepresenteerd onder het genot van een hapje, drankje en veel gezelligheid.

Wij nodigen U van harte uit!! Klik hier om aan te melden....

Logo

Prijswinnaars bij AutoAfval.nl (Robeo) op Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg

Op stand 309 bij AutoAfval.nl (Robeo) was het een waar feest de afgelopen dagen tijdens de Auto professioneel en schade herstelbeurs Hardenberg. Totaal hebben wij € 1.750,- opgehaald voor t’ Klepperhuus (t’ Klepperhuus moet blijven).
Leuke prijzen zijn reeds vergeven aan de mensen op en rond de stand 309 van AutoAfval.nl (Robeo) die allemaal medemogelijk werden gemaakt door beurs exposanten.
- Vaten olie van Saland Olie (Texaco)
- Reinigingspakketten van Eurol
- Veiligheidpakketten van onze Zuiderburen
- AutoFl€x die een mooie duid in het zakje deed.
Elke dag werd de stand gezelliger en de prijzen groter.

Hierbij de winnende lotnummers bij de volgende prijzen:
Kart arrangement voor 2 personen
Lotnummer 0001 Kleur oranje
Lotnummer 0606 Kleur groen
Lotnummer 0261 Kleur oranje

Weekend Spa Belgie (Ardennen)
Lotnummer 0763 Kleur blauw

Weekend rijden met een Tesla
Lotnummer 0937 Kleur blauw

De winnende lotnummers kunnen contact opnemen met info@autoafval.nl

Milieupagina voor de Erkend Robeo Inzamelpartner

Robeo biedt de Erkend Robeo Inzamelpartner een eigen online milieupagina die bovendien makkelijk en GRATIS te gebruiken is. Met deze milieupagina informeert de Erkend Robeo Inzamelpartner de bezoekrs van de eigen website over het duurzame karakter van het bedrijf en de kwaliteitseisen waaraan wordt voldaan.
Bekijk de milieupagina en lees hoe je deze aan jouw website toevoegt.
banner-lg-milieupagina

Robeo APP

Robeo APP

Vanaf NU is het nog gemakkelijker om de inzamelingen van je oude autobanden of karkassen aan te melden bij Robeo. Gewoon even de APP downloaden op je mobiele telefoon.

Robeo APP 1

Als je NU met je mobiele telefoon naar www.robeo.nl gaat vraagt hij automatisch of je gebruik wilt maken van de mobiele site. Hieruit kun je heel gemakkelijk de APP op je beginscherm zetten.
Bijf op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, aanbiedingen, tests en weet je datjes op het gebied van autobanden, zomerbanden, winterbanden, regenbanden, groenebanden, All Seasonbanden en vrachtwagenbanden!

Makkelijke contact maken met kantoor voor vragen of opmerkingen, automatische routeplanner, eenvoudig een email sturen. Je kunt het niet bedenken.
Download hem NU! 

.........................................................................................

Info